Machines

Wij bieden U alle machines voor de houtbewerking aan. Van klein naar groot. Hier bevindt U zich weliswaar op de pagina waar U alle stationaire machines kunt terugvinden. Voor de kleinere handmachines verwijzen we U naar ons menu toebehoren.

Standaard machines

Standaardmachines vormen de basis van elke schrijnwerkerij of meubelmakerij. Hoe modern of gespecialiseerd men ook uitgerust kan zijn, standaardmachines kunnen nooit uitgesloten worden bij de hedendaagse schrijnwerker.

meer info

Paneelbewerkingsmachines

Paneelbewerkingsmachines is het gamma dat de laatste jaren een enorme opmars gekend heeft. De technologie is niet nieuw, maar wel beter bekend. Van groot naar klein, iedereen vindt hier wel iets op zijn maat.

meer info

Machines voor de bewerking van massief hout

Massief machines by LISMONT

Sinds jaren genieten we een grote reputatie in de toelevering naar de massief houtbewerker; schrijnwerker, meubelmaker, raamfabrikant, houthandel, blokhuizenbouwer. De kennis en ervaring die hier samen met onze klanten is opgebouwd is uniek in ons land.

meer info

Andere algemene machines

Voor alles wat er kan bewerkt worden in hout bestaat er wel een machine, je kan het niet bedenken. Enkele zijn hier ondergebracht.
Maak kennis met deze speciale juweeltjes.

meer info

Hobbymachines

Niet alleen de professionele schrijnwerker vindt bij ons zijn gading. De hobbyman en de semi-professionele schrijnwerker vindt er de machines op zijn maat.

meer info