Er bestaat een  Altendorf paneelzaag voor iedereen

Altendorf F45 by LISMONT Saintes


Altendorf F45 by LISMONT

 

Of u nu veel of weinig ruimte in uw werkplaats heeft, als je nu wilt platen of massief hout zagen, of je nu een solitair of een Global Player bent. Er is de juiste machine voor elk van U. 
Ontdek de diversiteit van Altendorf producten.

Het Altendorf systeem maakt een modulaire machine configuratie met tal van opties. Het resultaat is uw individuele machine precies afgestemd op uw praktijk behoeften. Alle opties kunnen individueel worden gecombineerd met de basismachine en de uitrustingspakketten en waar de technologie het toelaat, kunt u nog een lange tijd daarna upgraden. Met een levensduur van meer dan 20 jaar, is dit een belangrijk aspect bij de aanschaf van een machine.

 Ga verder naar het F45 model

Altendorf WA80 by LISMONT Saintes

Altendorf  heeft de WA 80 paneelzaagzaag technisch en uiterlijk geheel herzien en geoptimaliseerd. De machine wordt geassembleerd op de hoofdvestiging van Altendorf in Minden, Duitsland, waar ook het model F45 vandaan komt. De Altendorf WA 80 is een machine met een enorm prestatievermogen. De machine is standaard voorzien van een gelijkaardige dubbele rolwagen van 3000 mm, zoals de F45 en een motorvermogen van 5,5 kW (7,5 PK) met 3 toerentallen.
Een machine die ideaal beantwoordt aan het gegeven prijs/kwaliteit.

 Ga verder naar het WA 80 model