Altendorf F-45 ProDrive

Altendorf ProDrive by Lismont

Een formaatzaag met 99 instelbare programma's en een bedieningspaneel op ooghoogte. De wegzwenkbare besturing stelt nieuwe normen voor gebruiksgemak, duidelijkheid, veiligheid en comfort. In het instapmodel kunnen alle vier de assen van de formaatzaag gestuurd worden. Alle waarden en functies zijn duidelijk leesbaar op het scherm met een diagonaal van 90mm. Roep afhankelijk van de uitvoering eenvoudig functies op als hoogte en zwenking van het zaagblad (+/- 46°) en verstekaanslag, voorrits en VARIO (traploos toerental 2.000 - 6.000 tpm.)
Kies daarnaast voor één van de vele opties om de machine maximaal te laten aansluiten bij uw behoefte. Bij elke machine uit deze serie kunt u een keuze maken voor één van de vier beschikbare uitbreidingspakketten.

 

 Altendorf F-45 EvoDrive

F45 EvoDrive by LISMONT

De nieuwe F45 EvoDrive formaatzaag heeft een 7" touchscreen met een apart toetsenbord voor het invoeren van numerieke waarden. Daarmee bestuurt u maximaal vier assen; ook de tweezijdige zwenking van het zaagblad is mogelijk. Het verschil met de F45 ProDrive is de al geïntegreerde gebruikstechniek. Zo definieert de F45 EvoDrive na het invoeren van de dikte van het materiaal de top- en stompe maat automatisch. Daarnaast kan de machine worden uitgevoerd met de extra gebruikersfuncties groeven, kettingmaat en hoekzaagsneden, die het werk aan de formaatzaag gegarandeerd verlichten. Net zoals de verstekfunctie of de functie om gereedschappen te kiezen. Met de F45 EvoDrive u kunt daarnaast met de toetsen 999 snel oproepbare programma's vastleggen. Bij elke machine uit deze serie kunt u een keuze maken voor één van de vier beschikbare uitbreidingspakketten.

 

 Altendorf F-45 ElmoDrive

Altendorf F45 EmoDrive by LISMONT

De F45 ElmoDrive bevat de meest moderne en uitgebreide besturingstechniek voor formaatzaagmachines. De machine biedt 9999 instelbare programma's. Het scherm op ooghoogte combineert het grote gebruiksgemak en overzichtelijkheid met praktisch en ergonomisch gebruik. Functies waaronder de calculator, geometrische vormen, verstekzagen en gereedschapbeheer zijn eenvoudig en overzichtelijk op te roepen via het 12" grote touch screen. Optioneel zijn alle assen elektromotorisch te bedienen en zwenkt het zaagaggregaat naar beide zijden. In het onderste deel van het scherm kunt u regelmatig terugkerende functies vastleggen (desktop-functie), wat het werken aan de formaatzaag nog efficiënter maakt. De F45 ElmoDrive is de enige besturing waarbij de aansluiting op een zaagoptimalisatie mogelijk is. Alles samengevat, heeft u met de F45 ElmoDrive de ultieme besturingstechniek in handen. Elke dag! Bij elke machine uit deze serie kunt u een keuze maken voor één van de vier beschikbare uitbreidingspakketten.

Terug naar Altendorf F-45