Kanten- en Profielschuurmachines VOLPATO - LASM

Volpato - Lasm Kantenschuurmachine -   LVO 120

Volpato - Lasm LVO 120

Gecombineerde 2 operaties schuurmachine met oscillerende band. Onafhankelijke  gemotorizeerde schuurbandoscillatie met regelbare slag tot 15mm. De schuurgroep kan in zijn geheel kantelen van zijn verticale tot zijn horizontale positie. De machine is tevens uitgerust met een schuurstation met verscheidene rollen 25/30/35/40/45/50mm. Aansluiting aan de stofafzuiging dmv. 2 afzuigmonden met diameter 100mm, deze 2 monden verzorgen een efficiente evacuatie op de 3 werkvelden. De machine wordt geleverd met 1 schuurband, een compleet stel schuurhulzen, afzuigmonden, bedieningssleutels en instructieboekje.
Machine conform met CE normen.

 

Kantenschuurmachine -   NTS - 150C

Lasm Volpato NTS 150C

Gecombineerde 3 operaties schuurmachine met oscillerende band. Onafhankelijke  mechanische schuurbandoscillatie. De complete schuurgroep regelt zich in hoogte met behulp van een hendel. De machine is tevens uitgerust met een schuurstation met verscheidene rollen 25/30/35/40/45/50mm. De gemotorizeerde rol is met rubber bekleed, helicoïdaal gegroefd en perfect geëquilibreerd. Klinkbare schuurtafel van 0 naar 45° met horizontale verplaatsing.  Aansluiting aan de stofafzuiging met diameter 100mm, deze 2 monden verzorgen een efficiente evacuatie op de 3 werkvelden. De machine wordt geleverd met 1 schuurband, een compleet stel schuurhulzen, afzuigmonden, bedieningssleutels en instructieboekje.
Machine conform met CE normen.

 

Kantenschuurmachine -   LVO 150T

Volpato Lasm LVO 150

Gecombineerde 2 operaties schuurmachine met oscillerende band. Onafhankelijke  Gemotorizeerde schuurbandoscillatie met regelbare slag tot 15mm. De schuurgroep kan in zijn geheel kantelen tot 45°. De machine is uitgerust met een stel accessoires om ze snel om te schakelen van massief kanten schuren naar fineer kanten schuren. De machine is tevens uitgerust met een schuurstation met verscheidene rollen 25/30/35/40/45/50mm. Aansluiting aan de stofafzuiging dmv. 2 afzuigmonden met diameter 100mm, deze 2 monden verzorgen een efficiente evacuatie op de 3 werkvelden. De machine wordt geleverd met 1 schuurband, een compleet stel schuurhulzen, afzuigmonden, bedieningssleutels en instructieboekje.
Machine conform met CE normen.

 

 

 Kantenschuurmachine -  LBK 150 ST1

Volpato Lasm LBK 150 ST1 by Lismont

Dubbelzijdige kantenschuurmachine met mechanisch oscillerende band, speciaal voor kanten en profielen in massief hout, gelakt hout of gevernist hout; schuren of polijsten.
De complete schuurgroep is vertikaal gemotoriseerd.
De machine heeft een werkpost voor ronde stukken te schuren met schuurhulzen 25/30/35/40/45/50 mm.
De werktafel is uitgerust met een transportband en met wegneembare drukwielen. De schuurrollen zijn in rubber met helicoidale groeven.
De andere werktafel kan gebruikt worden in een hoek van 90° tot 45°.
De machine is geleverd met  een gecentralizeerde afzuigmond van 150mm en een bijkomende mond van 100mm
De machine voldoet aan de C.E. normen.

 

Kanten- & profielschuurmachine LS - 1N

Volpato Lasm type LS

Schuurmachine met 1 schuurgroep per oscillerende band, speciaal voor kanten en profielen in massief hout, gelakt hout of gevernist hout; schuren of polijsten. De maximum hoogte van het transporteerbare stuk is 80mm, en de minimum lengte is 100mm. De schuurmachine is uitgerust met een verlenging van de werktafel. De regeling van de assen en het klinken gebeurt door middel van een sleutel. De machine is geleverd met een afzuigmond.
De machine voldoet aan de C.E. normen.

 

Terug naar andere machines