Machines voor de massiefbewerking

4 zijdige en profileermachines

Casadei Matrix by Lismont

De vierzijdige is vandaag niet meer weg te denken in het atelier. Dankzij de snelle instelmogelijkheden, vervangt deze machine meer en meer de traditionele schaafmachine. CASADEI biedt ons hier alles van klein naar groot. Het gamma is zeker niet weinig.

Naar de lijst van vierzijde schaafmachines.

Raamcenters

SCM Windor 1 by Lismont

Het houten raam is weer is volle opgang, weliswaar is het houten raam geen gewone dubbele kader meer, maar meubeltje met een totaalafwerking. Dankzij de vele types afwerking is het houten raam weer zeer gegeerd in onze mooie Belgische villabouw.

Naar de lijst van Raamcenters

Raampersen

Trimwex presses by LISMONT

Dat kaders persen een zeer intensief werk kan zijn, weten we. Hier worden oplossingen geboden om productiviteit en afwerkingskwaliteit hoog te laten scoren. Samen met Trimwex bieden wij U de top aan.

Naar lijst van Raampersen.

  Stegherr Kleinhouten en konterprofilering

Stegherr Windowsolutions by LISMONT

De houtbewerkingsmachines van Stegherr  hebben de productie van ramen en deuren veel efficiënter gemaakt. Dat geldt niet alleen voor series, maar ook voor enkel stuks productie. Want voor alle noodzakelijke bewerkingen zoals lijmen, profileren, frezen, boren en drevelen heeft Stegherr steeds een optimale, precies op uw eisen afgestemde machine in zijn programma. Samen met de firma LISMONT, de Belgische ramenspecialist, brengt Stegherr de juiste oplossing voor de raamfabrikant.

Naar lijst van Stegherr.

  BL 100 Chaletfreesmachine

Auer BL100 by LISMONT

De BL100 is de ideale machine voor de rationele fabrikatie van chalets, tuinhuizen  of massiefbouw. De bewerkingen omvatten; lengteafkorting, het frezen van de verschillende verbindingen en het maken van doorgangsboringen.

Naar lijst van BL100.

 

MENU