Auer BL100

BL 100 Chaletfreesmachine

 

Moderne tijden voor de houtbouw

BL 100 chaletfabrikatie

De Auer BL100 is de ideale machine voor de rationele fabrikatie van chalets, tuinhuizen  of massiefbouw. De bewerkingen omvatten; lengteafkorting, het frezen van de verschillende verbindingen en het maken van doorgangsboringen.

De hydro-pneumatische bewegingen van de aggregaten werken zeer snel en accuraat. Sterk vermogen en de bewerking in meeloop zorgen voor een zuiver splintervrij freesbeeld.
De machine bestaat met handinvoer of met automatische in-en uitvoerband (type BL100A).
De Auer BL100A met electronische opduwer, is ook uitgerust met een lengteoptimalisatie. Door deze manier van werken kan men ca. 1200 lopende meter per dag bewerken.

BL 100

Voor rationeel en het individu die is verzamelen van volledig automatische BL100A met vervoer en positionier-Systeem geschikt op de beste manier scantling. De planken van het de metersblok van de looppas voor huizen van gemiddelde grootte kunnen door de rationele productiemethode met veelvoudige lengten (multi-logboeken) en de intelligente machinesoftware per reis tot 1200 worden geproduceerd. Het veroorzaken van bouweenheden voor tuin blockhouses in reeks is be*heersen op de beste manier door de BL tweeling. Met de tweezijdige machine  kunnen de planken met wederkerige randverbinding, lengtekaliberbepaling en het afkanten van de koppen aan 4 stuks per minuut worden vervaardigd.

Terug naar massiefbewerking