Saomad CNC en conventionele raamcenters

TITANIUM, de conventionele raamhoek

Saomad Titanium by LISMONT

Titanium is het resultaat van jarenlange ervaring en innovatie in de productie van houtbewerkingsmachines. Dank zij het ​​niveau van de technologie en een het klemsysteem, waardoor de lengtemaat van de werkstukken automatisch worden berekend. Dit bewerkingcentrum garandeert een hoge productiviteit in een beperkte tijd.

Klik hier door naar de SAOMAD TITANIUM website.

ROTOWOOD en ROTOWOOD EVO, de jongens voor het zware werk

ROTOWOOD by LISMONT

ROTOWOOD is het resultaat van jarenlange ervaring en innovatie. Het is een elektronisch werkend centrum voor de productie van raamkozijnen en deuren. Deze machines kunnen produceren, volgens de samenstelling, van 30 tot 80 ramen per dag, volledig afgewerkt aan zowel de pennen- als de profielzijde. De machine kan worden uitgerust met CNC boor en freesstations.

Klik hier door naar de SAOMAD ROTOWOOD website.

WOODPECKER JUST, het CNC instapmodel met grote mogelijkheden

Woodpecker Just by LISMONT

De Woodpecker Just is een innovatief raamcenter, ideaal voor ambachtslieden en de kleine houtindustrie die willen werken in een economische en flexibele manier. Geconfigureerd voor de productie van deuren en ramen , kan de Woodpecker Just 12 tot 15 ramen per dag produceren met slechts één operator, dankzij de hoge verwerkingssnelheid en de extreme precisie.

Klik hier door naar de SAOMAD WOODPECKER JUST website.

 WOODPECKER 25 - 30 - 60, de grote productielijnen

WOODPECKER 30 by LISMONT

Flexibele bewerkingcentrum voor het realiseren van "pre-finished" ramen en deuren, in elke vorm, type en houtdikte, zelfs in verschillende volgorde. Op de Woodpecker is het mogelijk om een ​​automatisch wisselsysteem voor gereedschappen te installeren, met 24 tot128 posities, en zelfs meer. Op Woodpecker kunnen gereedschapsassen worden gebruikt tot 240 mm lang, zodat het mogelijk is om op elke positie vele gereedschappen te installeren.

Klik hier door naar de SAOMAD WOODPECKER website.

 Terug naar het SAOMAD hoofdmenu