Stegherr Kleinhouten infreesmachines

 KSF-MINI

KSF-Mini

Perfecte machine voor alle in de praktijk voorkomende kleinhout verbindingen. Snel en precies op maat. Vanwege de gunstige prijs/prestatie verhouding is de Stegherr KSF-Mini ideaal voor bedrijven die niet voortdurend met de productie van kruisroeden bezig zijn. Omdat het werkstuk in één opspanning aan drie zijden wordt bewerkt, worden absoluut nauwkeurige freesresultaten bereikt.

Te gebruiken bij: productie van afzonderlijke en kleine series

 

 

KSF-2

Stegherr KSF-2

De KSF-2 is gebaseerd op het ontwerp van machines die al duizenden keren hun mannetje hebben gestaan en worden met deze machine uiterste precisie en een optimale prijs/prestatie verhouding gegarandeerd.
Bij de KSF-2 is bijzonder veel waarde gehecht aan een probleemloze bediening en en flexibiliteit in het gebruik.
De accuraat werkende slede met digitale aanslag biedt de garantie dat de drie freesaggregaten steeds op 1/10 nauwkeurig worden gepositioneerd. Stegherr op z'n best.

Te gebruiken bij: productie van kleine tot middelgrote series

KSF-2/A

KSF-2/A

Speciaal freesmachine voor het  fabriceren van kleinhouten verbindingen met elektronische positionering van de werkstukken met een standaardlengte van 2200mm. De lengte wordt voorgeprogrammeerd.
De verstek uitfrezingen gebeuren door een onder- en een bovenaggregaat, en de dieptegroef door een 3de aggregaat, dit alles in arbeidsgang. De snelheid van de freesgroepen is traploos instelbaar. De gezamenlijke aggregaten frezen in een stilstaand en opgespannen werkstuk. Een 4de optioneel aggregaat zorgt ervoor dat de kleinhouten reeds op voorhand mogen geprofileerd zijn en dat we deze zonder enig gevaar van uitvezeling kunnen infrezen.

De bovenste en de onderste gereedschappen kunnen in de hoogte worden ingesteld. Daarmee kan er snel gewisseld worden naar andere houtsecties. De gereedschapsassen zijn uitgerust met elk 1,1 Kw motoren.

De afstand en het aantal van de gewenste infrezingen worden in de positioneringsturing ingegeven en opgeslagen. Evenals het aantal gewenste werkstukken. De programmatie van de positioneringsturing is zonder bijzondere kennis mogelijk. Mogelijkheid voor het opslagen van max. 20 programma's, optioneel tot 200 programma's.

Te gebruiken bij: middelgrote series

KSF-2/6E

KSF-2/6E

De samenstelling van deze moderne en praktijkgerichte machine voor de economische productie van kleinhouten voldoet optimaal en is gebaseerd op het ontwerp van machines die zich al duizenden keren bewezen hebben en overal ter wereld worden gebruikt.
Ze staan voor uiterste precisie en een optimale prijs/prestatie verhouding. De beste eigenschappen van deze Stegherr machine zijn flexibiliteit en bediening zonder problemen.
- Volautomatische positionering en bewerking van werkstukken vanuit een magazijn.
-Kan on-line gestuurd worden met kleurenmonitor.

 Te gebruiken bij: productie van middelgrote tot grote series

terug naar Stegherr