Kerst- en nieuwjaarsperiode

Merry X-mas and Happy New Year

2006 loopt op zijn laatste pootjes. En ja, zoals overal, de laatste loodjes wegen het zwaarst.
Allen kijken we uit naar een goeie rustperiode, zodat we met z'n allen het nieuwe jaar weer met volle ijver kunnen herbeginnen.

Naast dit weldoend eindejaarsverlof wensen wij U tevens een zalig en warm Kerstfeest en succesvol nieuw 2007.

Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. Wij staan er terug op maandag 8 januari 2007.

Horizontale platenpers OMC

OMC Platenpers

Meer en meer is er de vraag om zelf te fineren of om laminaat te lijmen. Heeft U hier al bij stil gestaan hoeveel werk U soms uitgeeft en hoe snel en eenvoudig U zelf lijmen kan ? Koud of warm, lees meer hierover..
Vraag ons een offerte want dit is geen onmogelijke machine voor uw werkhuis.

CE-markering van ramen en deuren voor voetgangers.

Zuani en CE-markering

2007 is reeds meermaals vernoemd als het ging over de CE normen voor ramen en deuren. De juiste datum ligt nog steeds niet vast. De coëxistentieperiode zal twee jaar duren. De aanvangsdatum is nog onbekend. Het ziet er naar uit dat de CE-markering vanaf einde 2008 verplicht zal worden.
Wij zullen U hierover regelmatig trachten in te lichten.
Laat ons starten bij het begin. De website van Benor - Atg is onze Belgische bron van informatie. Hier vindt U zeer interessante mededelingen.

Vacatures

Lismont zoekt techniekers

Wij zoeken ons serviceteam uit te breiden en zijn op zoek naar een service-technieker en een technieker voor de leveringen. Wellicht kent U iemand. Lees meer..

 

Niet vergeten !

Niet vergeten onze Dimar Promo !

Onze huidige promotie van de Dimar bovenfrezen set is een groot succes. Wij kunnen dit aanhouden tot einde stock. Indien U snel reageert kan dit nog geleverd én gefactureerd worden in december 2006.