Kerstmis 2008

Een memorabel 2008 en ... geen tijd voor crisis !

Wat moet de Kertstman U brengen ?

Cyprus en Malta mogen dit jaar hun euro's bovenhalen. Amerika start het jaar met een besmettende recessie en kiest vernieuwend voor Barack. In Rusland houd Poetin alles bij het oude. De Chinesen houden hun Tibetanen kalm, om hun grootste Spelen aan de wereld te tonen. Oostenrijk heeft het schaamrood om hun Fritzl en hun Haider. De wielrenners geloven nog steeds in hun portie doping en we schrikken niet meer van een aardbeving hier of een oorlog daar. Thailand houdt zielsveel van zijn koning en InBev wordt de grootste. De crisis in ons land is voor Leterme een gelukkige spelbreker in de beslissing van de nieuwe staatshervorming en jawel, vele banken zitten vol lucht in plaats van geld.

En U ?

En U ? ... U heeft veel werk.

Want bij navraag blijken al onze klanten nog een mooi orderboek te hebben. De investeringen gaan door want stilstaan en afwachten is geen optie. Gelukkig maar, voor iedereen.

Proficiat

Hierbij willen we enkele klanten feliciteren, die vastberaden hun project doorzetten;

Lismont presents SCM WINDOR Line

De firma ENGELS te Lokeren waar volgend jaar een nieuwe SCM WINDOR 100 productielijn wordt opgestart. De grootste SCM lijn in België.
De firma RDK uit Rijkevorsel die volgend jaar ook een SCM WINDOR 60 ramenstraat gaat opstarten met ZUANI gereedschappen.
Beide firma's kozen voor de meest rationele manier om hun ramen in de toekomst te produceren.

De firma BOULEMBERG uit Wautersbrakel die een volautomatische STEGHERR KSF kruishouten freesmachine aanschafte.
Zijn productie van kleinhouten loopt nu sneller, precies en steeds op tijd.Deze machine spaart enorm veel werkuren uit.

Lismont presents STEGHERR KSF2

SCM SUPERSET NT - MOBILE 10

De familie ANDRIES uit Ertvelde die investeerde in een AFS FEDERHENN Montagetafel en een nieuwe SCM SUPERSET NT automatisch gestuurde profileermachine. Hiermee worden meer profielen op de vierzijdige gemaakt. Juist en snel, en steeds dezelfde.

Schrinwerkers Peter Martens, Wilfried Van Overstraeten en Stefaan Desmet besloten om hun machinepark te versterken met een L'INVINCIBILE machine, de topklasse uit het SCM standaard gamma.

SCM L'Invincibile by Lismont

SCM Open House in SCM

Wij nodigen U graag uit op de OPEN-HUIS dagen voor massief bewerking bij SCM in Rimini - Italië. Deze gaan door van 26 tot 31 januari 2009. U kan voor deze reis inschrijven via ons. Een bezoek aan de SCM fabrieken is en blijft een unike ervaring.

De firma Lismont kan tevreden terugblikken op het onvergetelijke jaar 2008. Onze opendeur dagen in april werden bezocht door een 400-tal bezoekers en de sfeer was uniek gezellig. Wij hopen dat U er even van genoten heeft als wijzelf.

Wij danken dan ook onze klanten om hun vertrouwen. Er rest ons niets anders dan U een zalig eindejaar te wensen, een beetje rust en een fenomenale start in het Nieuwe Jaar.