Bezoek ons op de Prowood 2009 beurs te Gent

Prowood 2009

3 jaar na de laatste houtvakbeurs zal onze stand niet veel verandering teweeg brengen. Wij mikken op vertrouwen en stabiliteit naar onze klanten toe. Dit is ook de relatie die wij hebben met onze leveranciers. Wij waren genoodzaakt om een kleine stand bij te huren om onze gereedschappen uit te stellen.

Sinds 1983 verdelen we de ZUANI gereedschappen op de Belgische markt. Vooral naar de raamfabrikanten is dit een vaste waarde. Daarnaast bieden de alomgekende merken DIMAR en FLURY aan. Geprofileerde CNC gereedschappen bieden we aan met BUP en Samen met SCHIAVON kunnen we alle vraag naar DIAMANT gereedschappen de baas.

Zuani Raamfrezen

ROBLAND en SCM zijn reeds tientallenjaren onze vertrouwde leveranciers in standaardmachines. Dit gamma wordt op regelmatige basis vernieuwd met de huidige technologieën. De paneelzagen zijn onze paradepaardjes.

Met SCM hebben ook de beste partner in huis om de massiefbewerkingsmarkt te bevoorraden. De laatste 2 jaar hebben reeds mooie projecten mogen neerzetten bij enkele Belgische raamfabrikanten.

Busellato Optima by Lismont

BUSELLATO bezorgde ons de nieuwste versie van de JET OPTIMA CNC freesmachine. Een compacte, maar veelzijdige machine met eenvoudige bediening.
Dit gamma werd onlangs uitgebreid met machinelengtes 4500 en 6000 mm.

STEGHERR toont zijn laatste konterprofilering machine, het type KF. Ook de befaamde KSF-MINI en KF-MINI, “de wonder machientjes” laten we terug aan het Belgische publiek zien. Met de KSF-2/A laten we de hoogste precisie voor het maken van kleinhouten zien.

Stegherr by Lismont

Giben by Lismont

Weliswaar 3 nieuwkomers in ons gamma. Eén ervan is GIBEN. De oudste fabrikant ter wereld van opdeelzagen. Gevestigd in Pianoro Italië. GIBEN heeft steeds zeer betrouwbare en precisie machines gebouwd voor de interieurbouwer en keukenfabrikant. Naast de 'grootste' opdeelzaag ter wereld, type TETRAMATIC, brachten ze dit jaar hun kleinste telg uit, type ZERO, met een uitzonderlijk concept waarbij zowel de aandrijfmotor als de zaagmotor zich op het frame bevinden ipv op de zaagwagen.
In Gent tonen we hun laatste nieuwkomer, het type ICON 1, precisie en eenvoud met de sticker 'made in Italy'.

EBS is een tamelijk jong bedrijf in Thiene, dat eigenlijk samengesteld werd door een heel team competente mensen, die hun ervaring meebrachten van lokale producenten. Thiene heeft in Italië de bijnaam gekregen als 'kantenlijmerstad'.
Van de kleinste reeks XB20 - XB25, tot de zwaardere types zoals EB-6 en EB-8, al dan niet met PKD voorfreesunit en kopieerstation.

EBS by Lismont

Houtbrekers UNTHA in combinatie met de brikettenpers DINAMIC 85N van COMAFER.

Spijtig genoeg kunnen we ons hele gamma niet tentoonstellen. ROJEK, VOLPATO, MEBER, VERTONGEN, MASTERWOOD, al deze merken zijn goed gekend bij de Belgische houtbewerker en zijn steeds te bezoeken in onze toonzalen te SAINTES of te HASSELT.

In ieder geval heten wij U van harte welkom op PROWOOD, het Mekka van de Belgische houtbewerker te Gent.

deze newsletter downloaden