INSTITUUT DIDEROT Brussel - opendeur dagen 26 en 27 april 2013

Het technisch instituut DIDEROT te Brussel, organiseert op vrijdag 26 et zaterdag 27 april opendeur dagen om hun project CEREXHE te presenteren, dit door demonstraties te geven over « ECOCONSTRUCTION ».

Deze demonstratie houdt volgende presentatie in:

• het maken van laag-energie ramen 68mm met gecertifieerde, gelamelleerdehoutbalken,
• het fabriceren van een houten raam met hun allernieuwste raamgereedschappen ZUANI in samenwerking met de firma R. Lismont, houtbewerkingsmachines en gereedschappen,
• het raambeslag van de firma Roto,
• de ventilatiesystemen van de firma Renson,
• houtbeschermingstechnieken met Durieu produkten.

Dit schooljaar wordt het "Ramen" programma voorop geschoven. Dit programma dat ze hebben kunnen ontwikkelen mede dankzij het project "constructie en duurzame renovatie" , gelanceerd dankzij het inititief van de Brusselse Minister voor Tewerkstelling en Economie in 2011.

Het "RAMEN" project heeft hun geleid naar de aankoop van de laatste nieuwe raamfabricatie technologie van de constructeur Zuani, aangeleverd door de firma R.LISMONT, die voor de opleiding en inbedrijfname garant stond.

Samen met het team van Instituut DIDEROT willen we graag alle meester-schrijnwerkers en jonge ondernemers uitnodigen op deze 2 demonstratie dagen. Deze " ECOCONSTRUCTION " demonstraties gaan door in de Hoogstraat n°10, op vrijdag 26 april om 18h30 en zaterdag 27 april om 10h30, 15h00 en 18h30.

Elke demonstratie wordt beklonken met een glas op de vriendschappelijkheid.

Institut Diderot - LISMONT

STAD BRUSSEL - Instituut DIDEROT
Hoogstraat, 10 - 1000 Brussel    Tél : 02/506.43.10 
visitez leur website ici.