BIMAC - LISMONT

Wees welkom op onze jaarlijkse opendeurdagen vrijdag 12 & zaterdag 13 mei

Wij presenteren U gedurende deze 2 dagen tal van interessante promoties.

FESTOOL by LISMONT

Op vrijdag 12 mei zijn er verscheidene demonstraties mogelijk. Kom en test zelf. Profiteer van de tijdelijke extra fabriekskortingen.

Kom kennismaken met de draagbare kantenlijmer Conturo. Een must voor elke interieurbouwer, ook al werkt U vandaag met de modernste stationaire kantenlijmer. 

De Conturo is de aanvulling op uw productiemogelijkheid.

Kom hem testen in onze shop-in-shop !

LISMONT-BIMAC uw FESTOOL shop-in-shop dealer

 

ROBLAND by LISMONT

Belgische fabrikant van gecombineerde houtbewerkingsmachines, alsook van industriële standaard machines. Presentatie van compacte en budgetvriendelijke kantenaanlijmers in het gamma KM.

De vaste waarde in Limburg. Uw dealer BIMAC staat klaar voor de volledige service van ROBLAND.

Kom kijken en overtuig U zelf over de eenvoudige bediening, de precisie en alle mogelijkheden van deze compacte en vooral budgetvriendelijke machine.

Robland BM3000 by LISMONT

De Robland BM3000 CNC-boormachine is een machine voor rij- en scharnierboringen en het zagen van een groef. Het werkstuk wordt verticaal op de invoertafel geplaatst. De boorunit bestaande uit een boorkop met 4 posities en een groefzaag.
Het programma kiest zelf het juiste gereedschap. Wanneer de bewerking is uitgevoerd wordt het werkstuk automatisch weer op de uitvoertafel buiten de machine gebracht. Deze boormachine is compact en zeer eenvoudig in gebruik.

De Robland HX 310 PRO is een zaagmachine, freesmachine, vlakbank, vandiktebank en langgatboor (optioneel) in één. De machine heeft een rolwagen van 1250 mm, een zaagbreedte van 640mm en een schaafbreedte van 310mm. De afkorttafel met draagarm laat U toe om met het grootste gemak grote werkstukken te verwerken.

Robland HX310 Pro by LISMONT

 

MAKITA by LISMONT

PROFESSIONALS AT WORK !     Uw betrouwbare partner voor degelijk werfmateriaal.

Wilt u zelf de Makita-machines uitproberen? Kom naar de demodag bij BIMAC.
Onze instructeurs komen met hun bestelwagen vol met de allernieuwste Makita-gereedschappen naar de parking of de toonzaal van uw erkende verdeler BIMAC.

U slaat twee vliegen in één klap:
• u neemt het gereedschap dat u interesseert zélf in handen
• u stelt al uw vragen rechtstreeks aan de Makita-instructeurs.

LISMONT BIMAC uw betrouwbare MAKITA dealer

Met ruim 50 jaar ervaring en de voortdurende innovatieve aanpassingen aan hun machines met de toepassing van de nieuwste technieken en ontwikkelingen, mag Casadei zich rekenen tot één van de beste en bekendste in zijn sector. Casadei machines zijn zeer betrouwbaar.

Casadei Busellato is nog steeds ons sterk Italiaans merk. Wij helpen onze Italiaanse leverancier met zijn stock-opruiming. Bij BIMAC & LISMONT vindt u een ruim assortiment aan Casadei machines. Casadei is een fabrikant van een compleet programma standaardmachines, waaronder formaatzagen, combinatiemachines, freesmachines en schaaf- en profileermachines.

CASADEI F200 by LISMONT

Casadei F 200 tafelfreesmachine is een tafelfrees uit de Basis Lijn van Casadei met een tafelafmeting van 1080 mm x 655 mm en handmatige hoogteverstelling van de spindel.

FULL SERVICE !
Wij geven U full service aan uw Altendorf paneelzaag. Alle onderdelen snel voorradig. Techniekers met een hart voor uw machine.

Alle snijgereedschappen voor de houtbewerking. ZAGEN - SCHAAFMESSEN - FREZEN - PROFIELFREZEN -  PROFIELMESSEN - HOUTBOREN - BOVENFREZEN - LINTZAGEN- Etc..

EIGEN SLIJPDIENST  -  SNELLE FABRIKATIE

Wees welkom ! Ons team staat voor U klaar.
Wij nodigen U graag uit voor een aangename verfrissing.

Afspraak in Limburg op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei 2017

BIMAC - Schotelstraat 44 te Stokrooie - Hasselt
info 011/25.20.47