Opendeur Dagen in september bij LISMONT in Saintes

Op DONDERDAG 21, VRIJDAG 22 en ZATERDAG 23 SEPTEMBER heetten wij U van harte welkom op onze  opendeurdagen  in onze toonzaal te Saintes, telkens van 9h00 tot 19h00 (behalve zaterdag tot 15h00). Ons team verwacht U en is trots om U ons gekend gamma machines en gereedschappen te tonen, maar tevens ook enkele nieuwe houtbewerkingsmachines,  waaronder ...

 

Altendorf by LISMONT

Op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 september organiseert LISMONT in de showroom te Saintes hun eerste Altendorf-driedaagse.

Laat u informeren over de nieuwe generatie Altendorf paneelzagen. Tijdens deze Altendorf-dagen staan van 9h00 tot 19h00 alle Altendorf paneelzagen in de spotlight. Onze specialisten, ondersteund door de Duitse Altendorf vertegenwoordiger, geven u graag een vrijblijvende demonstratie en vertellen u van alles over de beste paneelzaagmachine ter wereld. Van het WA 80 instapmodel tot de zeer uitgebreide F 45 Elmodrive, bij LISMONT bent u altijd aan het juiste adres. Zowel voor machines als voor onderdelen en service.

 

Casadei Flexa 27 by LISMONT

Casadei biedt U een VOLLEDIG gamma machines aan. Kom kennismaken met deze Italiaanse machines die gefabriceerd worden door de grootste fabriek van Italië.

Een gamma van A tot Z. van hobbymachines tot zwaar industrieel gebruik. Conventionele machines, maar ook automatische opdeelzagen, kantenaanlijmers, schuurmachines en CNC machines. De allerfijnste afwerking kan bekomen worden bekomen met deze fabrikant. Kom kijken en overtuig uzelf.
Wanneer fijn, nog niet fijn genoeg is !

 

Robland BM3000 by LISMONT

Robland Machines heeft naast de verschillende combi's zijn gamma uitgebreid met paneelzagen, freesmachines, schaafmachines, kantenaanlijmers en een kleine verticale CNC boor en freesmachine. Steeds met de originele missie, van kwalitatieve producten met behoud van een goede prijs.

Wij kunnen U verschillende machines laten zien, in speciaal ook de BM3000 de automatische boor en freesmachine. Wij bieden een gratis stofzuiger DC1300 aan bij aankoop van een standaardmachine en bij aankoop van een PS3200X3 of een BM3000 een gratis Citytrip naar Londen of Parijs naar keuze.

 

LISMONT blijft uw trouwe partner voor alle snijgereedschappen.

Dankzij het diverse gamma van onze gereedschapsleveranciers kunnen we U alleen maar het allerbeste aanbieden. Steeds scherpe prijzen voor HW-zaagbladen. Nieuwe prijzen voor alle type HW-profiel wegwerpmesjes. Vergelijk zeker onze nieuwe prijzen van VHM helicoïdale frezen. Onze slijpservice draait op volle toeren, kom eens een kijkje nemen.

Bij LISMONT bent U aan het juiste adres voor advies, snelle service en correcte prijzen.

 VRAAG NAAR ONZE HERFSTPROMOTIE GEREEDSCHAPPEN

Wat kunnen we U nog aanbieden ?

Raampersen van TRIMWEX en CASOLIN
Kleinhouten infreesmachine van STEGHERR
Lintzagen MEBER en CASADEI
Drevelboormachines van MAGGI
Hout breken doen we met UNTHA
Met aan zijn zijde de brikettenpers van COMAFER

Wist U reeds dat deze 3 gereedschapsfabrikanten vandaag onder één naam werken ? TWT is de nieuwe gereedschapsleverancier en hanteert een nieuwe prijzenpolitiek. Vraag nu prijs voor uw HW-wegwerpmesjes.

Er zijn promoties op alle FESTOOL gereedschappen 

BESSEY by Lismont

Promo op alle BESSEY spangereedschappen

Wij verwelkomen U graag op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 (tot 15h00) september en trakteren U met veel plezier op een drankje of een snack.

 R. LISMONT nv
Henri ZAMAN laan 16 - 1480 SAINTES (Tubize)
TELEFOON 02/390.99.91