Nieuwe website   www.lismont.be

Onze website is vernieuwd. Bij voorbaat wil ik U bedanken voor een regelmatig bezoek hierop. De vele regelmatige bezoeken van jullie hebben er ons op aangestuurd om de site nog maar eens aan te passen.
Nu worden onze filialen in Saintes en in Hasselt opgesplits qua promotie's en tweedehandsmachines. Daardoor kunnen jullie bezoekers gerichter zoeken naar informatie daaromtrend. Reacties zijn altijd welkom. Veel surfplezier !

Het Bimac team

Nieuwe website Bimac  Hasselt - Stokrooie

Robland by BIMAC

Onder het website gedeelte van Bimac Hasselt kunt U volgen welke de maandelijkse promotie's zijn van onze artikelen. Zowel op klein handgereedschap als op de stationaire machines. Klik hier om de promotie's van de maand mei al te ontdekken.

Robland tweedehands

Ook zullen we U op de hoogte houden van de tweedehandsmachines die zich in Hasselt - Stokrooie bevinden. Deze worden regelmatig geupdate. Klik hier om deze te ontdekken. Voor vragen omtrend de tweedehandsmachines kunt U altijd rechtstreeks mailen naar Bimac op volgend email adres :  bimac@lismont.be

Openingsuren Bimac Hasselt -Stokrooie

Toonzaal Bimac Hasselt

De toonzaal in Hasselt is geopend van dinsdag tot vrijdag van 09:00 tot 12:00 en van 13:30 tot 18:30. De zaterdag zijn wij geopend van 09:00 tot 12:00 en van 13:30 tot 15:30. U kunt ons ten allen tijde bereiken voor vragen via mail op bimac@lismont.be. We hopen U vlug te mogen verwelkomen.

Een greep uit ons gama

Ons assoritment bestaat grotendeels uit volgende merken :
 Robland
 Rojek

Festool
 Dewalt
 Makita                                                                                                                               Bostitch
 Lamello
 Metabo lintzaag
 Zuani............  enz.

Interesse ?  Aarzel niet en vraag een vrijblijvende offerte.

 terug naar hoofdpagina lismont