De Zuani voordelen

De jaren brachten ons verstand. Maar ook super goede gereedschappen. Zuani gereedschappen hebben een aantal vooruitstrevende punten, die het U gewoon makkelijker maken. Deel de ervaring van ruim duizenden anderen.

Zuani Woodchip

Zuani was de eerste die grote verspaanhoeken uitbracht. Dit is steeds hun paradepaardje geweest om met standaard euro-wisselplaatjes een zo grootmogelijke spaanhoek te maken. Waar andere gereedschappen steeds maar 'stof' produceerden, maakte de Zuani gereedschappen terug 'schavelingen'. Schavelingen duiden op een zuivere snede, een lange levensduur van de messen, een mindere belasting van de motoren. Maar vooral op een zéér zuivere afwerking van uw raam.

Zuani Logifix easy knives

Zuani begon in de jaren zeventig zijn gereedschappen uit te rusten met standaard euro wegwerpmesjes. Een ideaal voorstel om de verhouding prijs-kwaliteit zeer hoog te houden. Nadien werden de ramen steeds mooier, rustieker en was het gebruik van profielmesjes niet meer te missen. Hier mee ontstond de serie Compact-fix messen. Messen met een auto-centrerend opspansysteem en daarboven met een schroefbevestiging achter het snijmes en dus steeds stofvrij.

Zuani logifix

Vandaag wordt meestal altijd met het nieuwste mesje gewerkt, type Logifix. Het Logifix mesje is zwaarder en sterker dan zijn voorganger. Maar wat hier de doorslag geeft is dat het logifix mesje de functie krijgt van zowel recht snijmes, voorsnijder en kantenronder. Deze 3 functies worden uit één mes geslepen. Daardoor gaat de kostprijs omlaag voor het omwisselen van messen. Men mag niet vergeten dat de kostprijs niet alleen de aankoopprijs van de messen is, maar ook de uurloonprijs voor het wisselen van deze messen. De wisseltijd wordt hier tevens niet aleen gereduceerd, maar ook vereenvoudigd.

Dankzij deze Logifix technologie kunnen we all onze profielen mooi opronden. Een must voor het afgelakte raam. De laklagen hechten zich steviger op opgeronde kanten en hoeken. Op scherpe randen en hoeken 'verslijten' de laklagen het eerst.

Zuani Secure tools

Sinds jaar en dag heeft Zuani zijn snijhoeken steeds schuin gelegd. Dit bevorderde de afwerkingskwaliteit en bovenal de snijweerstand. Het verschil van werken met een Zuanifrees of een andere kan men werkelijk 'aanvoelen'. Als de arbeid manueel lichter aanvoelt kan men zeker zijn dat deze beter snijdt en afwerkt.

 Wij kunnen U maar één raad geven hierover: PROBEER HET MET ZUANI !

 Terug naar gereedschappen.