Covid-19: U kan nog altijd bij ons terecht voor de levering en afhaling van uw slijpwerk en goederen. Meer info

Lismont: uw gerenommeerde handelspartner

Wij staan volledig ten dienste van onze klanten als gerenommeerde handelspartner voor verscheidene bekende buitenlandse topmerken. Als één van de oudste firma's in de houtbewerkingsgereedschappen bieden wij onze klanten snijgereedschappen van de allerbeste kwaliteit. Rationele en innovatieve oplossingen, uitstekende service en een geregelde slijpdienst zorgen ervoor dat u steeds met de beste gereedschappen werkt.

De firma Lismont heeft zich gedurende de jaren gespecialiseerd in projecten, ramencenters, CNC en traditionele machines voor de houtbewerking. Wij staan garant voor machines van topkwaliteit, een uitstekende know-how en een uitgebreide dienst na verkoop.

Ons team staat steeds voor u klaar met service en advies.

Ons eigen atelier

Het slijpen van messen, zaagbladen en veel meer ... kent geen geheimen voor ons. Het slijpwerk vindt grotendeels in ons eigen atelier plaats. Zo garanderen we het perfecte resultaat.

Meer dan 60 jaar ervaring

Na de oorlogsjaren begon René Lismont met de productie van snijgereedschappen voor de moderne schrijnwerker en meubelmaker. De ene opdracht na de andere kwam binnen en al snel begon het bedrijf te expanderen.

Persoonlijke service

Verkoop, installatie, onderhoud, reparatie, projectbegeleiding ... Bij Lismont kunt u terecht voor allerlei snij-oplossingen op maat. Ook met onze eigen slijpdienst en eigen afhaaldienst willen wij u de beste service aanbieden.