Covid-19: U kan nog altijd bij ons terecht voor de levering en afhaling van uw slijpwerk en goederen. Meer info

Onze diensten

Slijpdienst

Dankzij onze eigen slijpdienst kunnen wij uw gereedschappen sneller en tegen scherpere prijzen slijpen. We hebben ook 6 vertegenwoordigers die elke week bij u in uw buurt zijn om uw gereedschappen op te halen en ze de volgende week terug te brengen. Wij slijpen messen, zaagbladen, tuingereedschap voor ijzerwaren en nog veel meer.

Vraag uw offerte aan
Reparatie en installatie houtmachines

Ons team bestaat uit drie gekwalificeerde techniekers voor het monteren, de reparatie en het onderhoud van uw machines. Onze technieker Thierry heeft de technische vaardigheden om aan uw computergestuurde machines te werken. Zij zijn ook in staat om kleine demonstraties te geven in onze showroom waardoor u de machines nog beter leert kennen.

Neem contact op
Dienst na verkoop

Ons voordeel is dat er een persoon is die zich exclusief bezighoudt met de na-verkoop van houtbewerkings-machines en reserveonderdelen. Of het nu gaat om stationaire of draagbare houtbewerkingsmachines, wij kunnen u steeds helpen voor alle reserveonderdelen van uw machines van onze merken in ons gamma. Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op